Nászajándék – Pénz

Manapság már szinte csak pénzt kapnak nászajándékba az Ifjú Párok, ezért összeszedtem néhány lehetőséget, hogy hogyan lehet ötletesen átadni a pénzt:

A pénzt bele lehet tenni egy befőttes üvegbe, vagy akár egy boros üvegbe is. Esetleg lehet hozzá mellékelni egy kalapácsot is az összetöréshez. Természetesen a pénzt rengeteg dologba beletehetjük pl. sok dobozt egymásba téve (mint az Orosz Matrjoska baba) így a legkisebben elhelyezve a pénzt, vagy akár egyszerűen egy szív alakú dobozba….

Jó móka lehet megszámolni ha fémpénzt adunk át, akár egy, vagy több bőr erszényben is megtehetjük ezt, vagy egy nagy malac perselyben.

 

 

A pénzből készíthetünk egy pénz montázst is, amit bekeretezve is átadhatunk, később ez a keret jó lehet egy esküvői fotónak a falra.

 

 

A nászajándékba szánt pénzt beletehetjük lufikba is, lehet akár egy nagy lufiba, vagy sok kicsibe tenni.

 

 

 

Pénzvirágot is készíthetünk, ilyenkor a virág lehet teljesen pénzből, vagy egy virág csokorba is elhelyezhetjük a pénzt.

 

 

 

 

Torta formát is készíthetünk az ajándékba szánt pénzből. Ezek a pénz átadási módok nagyobb baráti társaságok esetén igen praktikusak.

 

 

A képek a Pinterestről vannak.

Szabó Adrián Esküvő Fotós