Esküvői Képek Készítése

Minden esküvő más, más helyszínek, másmilyen szokások és legfőképp másmilyen emberek. Az oldalamon feltüntetett esküvői képek valódi esküvőkön készültek!!! Miért érdekes ez?! Azért mert a bámulatba ejtő nagy népszerűségnek örvendő fotósok fotói szinte mind modellekkel készültek csodás helyszíneken – országokban! Az esküvői fotókat megnézve betekinthettek több esküvőbe és láthatjátok, hogy milyen stílusban fényképezek esküvőt. A fényképeimmel megörökítem az esküvő történetét közben elkapva pillanatokat, a beállított fotóimon pedig az érzelmeket bemutató modern stílust figyelhetitek meg az aktuális országnak megfelelően. Mindig segítek a fotózás közben! A közeli képeken (portré fotó) bőr retusálást is csinálok. Sok esetben a környezetet is megváltoztatom, ha éppen arra van szükség! Az összes esküvői kép korrigált, nyomtatásra alkalmas. Hogy ez miért fontos? Mert a képek méltó helye minőségi fotókönyvben van. Egy könyvet kézbe venni és így nézni a fotókat teljesen más érzés, mint számítógépen. Ha az Esküvői fotók fotókönyvben vannak, akkor nagyobb esély van arra, hogy a fotók megmaradnak sokáig pl. nem vesznek el egy tönkrement számítógép miatt. (Fotókönyvet se tud bárki készíteni és a minőségi gyártókkal se tud szerződni!)

Kreatív Esküvői Fotózás, vagy Beállított Esküvői Képek:

Mind a két szó ugyan azt jelenti, ezen a fotózáson van lehetőségetek a legjobb esküvői fotóitok elkészítésére, ezeket a fotókat fogjátok a legtöbbször megmutatni az ismerőseiteknek, teszitek ki a falra egy képkeretbe, vagy kerülnek bele egy Fine Art Albumba. Nincs kockázat, hiszen segítek hogy álljatok, mit csináljatok, hogy az esküvői fotókon a legszebbek legyetek.

Az esküvői beállított fotózásoknál a minőséget legjobban meghatározza, hogy mennyi idő van a fényképezésre, hogy milyen helyszíneken és a nap melyik időpontjában készülnek a képek. Plusz napon történő fényképezés esetén könnyebb a megfelelő időpontban fotózni és akár távolabbi helyszínt is felkereshetünk, ezért sokkal jobb választás lehet ez a verzió, ha van rá lehetőség. Kicsi esküvőknél nélkülözhetetlen a beállított fotózás, mivel itt rövid a fotózás időtartam, ezért az elkapott pillanatok fényképezésére kevésbé jut idő.

A weboldalamon rengeteg esküvővel kapcsolatos hasznos információt találtok. Ezeket az információkat esküvői fotózásaim alatt gyűjtöttem össze. Ezzel az a célom, hogy segítselek Titeket Ifjú párokat az esküvő szervezésében, hogy minden maximálisan jól sikerüljön az esküvőn! Hogy miért teszem ezt, mert szeretek szuper esküvőket fényképezni és mást Nem!!!

A Jó Esküvői Kép Örök Emlék!

Szabó Adrián Esküvői Fotós

Nem esküvői fotózásaimat ezen az oldalom találjátok meg.

Árajánlatkérés