Esküvői Szolgáltató Ajánló

A weboldalamon, csak és kizárólag olyan esküvő szolgáltatókat mutatok be, akikkel már dolgoztam együtt és jó szívvel ajánlom, ilyen Bárkányi Móni Ceremóniamester is.

– Mikor kezdted a Ceremóniamester szakmát? Merre felé dolgozol, van-e távolság ameddig elmész egy esküvőért? Írj magadról pár sort.

Hivatalosan kb 5 éve lettem ceremóniamester. Bár jobban szeretnék Budapest közelében maradni hogy ne a vezetéssel teljen a napom, de a jófej párok, akik engem megkeresnek, és a nagyon emlékezetes esküvők a szélrózsa minden irányában vannak az országban. Utólag nagyon bántam volna ha kihagyom valamelyiket, így odamegyek ahova hívnak, mert akkor valószínű épp ott a helyem, akkor, és pont azon az esküvőn.
Kimondottan szeretem a vegyes násznépet. Mivel énekesnőként is bejártam a világot, könnyen megtalálom a hangot a külföldi vendégekkel, és külön öröm számomra ha ők is elégedettek, és felejthetetlen élményekkel térnek haza.
Nagyon lelkesek szoktak lenni, és mint a gyerekek, csillogó szemmel vesznek részt a magyar esküvőkön. Imádják az ételeinket, szokásainkat.

– Mit csinálsz egy esküvőn, mi a feladatod? Miért kell egy esküvőre Cm?

Az esküvő napján a pár és a vendégek segítése, szolgáltatók összefogása, a nap megrendezése a feladatom, hogy minden az elképzeltek mentén haladjon.
Ha kell, újratervezek mint egy GPS. Másztam már fára mert leszakadt a dekor. Figyelem a fényeket, az órát, a hangerőt, a párt, a fotóst stb, hopp egy sebtapasz a táskámból a koszorúslány lábára, félszemem egy ittas vendégen, aki épp elejteni készül egy poharat, a táncparkett közepére pattanok hogy rögtönzött léggitár versenyt rendezzünk, szóval bármi amit egy esküvő hozhat, miközben mindenki azt látja hogy nagy mosollyal az arcomon én is élvezem a bulit.
A nagy nap előtt pedig… folyamatos beszélgetés a párral.
Segítek a szervezésben, nehogy egy pont, vagy kellék kimaradjon, emellett néha elkél a lelki támogatás is.
Szóval, ha ezt valaki a barátjára, unokatesójára bízza, persze lehet, de ő aznap nemigen fog mulatni.
Ez a szakma is, rutint, rátermettséget, empátiát igényel, folyamatosan figyelsz, és fáradhatatlan vagy.
Jó ha szereted a kávét, bírsz vezetni hajnalban is, és a jókedved távol álljon az alkoholtól.
Mindenki a játékokra van “ráparázva”, de a titok , a jó “ groove”, igazából a forgatókönyv megírásában , illetve annak rugalmas betartásában van.  Hiszen a “ A Time, az nem csak egy magazin!” 🙂

– Mit Ne csináljanak a szervezés folyamán a párok, 1-2 tipp

Ha zenekart választotok, mindenképpen hallgassátok meg élőben is, és gondoljátok végig, hogy a ti vendégeitekhez hogyan passzolna! Ne csak a weboldal alapján döntsetek!
Nem felesleges luxus áldozni a terem díszítő fényeire, nagyon fontos a hangulat és fotó szempontból.
Hogy aznap tényleg mindenki nyugodtan élvezhesse az ünnepet, ha nincsen benne rutinotok, a dekorálást ne magatok csináljátok, hanem bízzátok profi csapatra!

 

– Szükség van játékokra, ha igen, akkor Mi a kedvenc játékod?

Egy hosszabb vacsoránál szívesen dobom be a “ csókmenüt “, mert vannak vendégek akik már ilyenkor is kaphatóak az aktívkodásra, bolondozásra.

De nagyon viccesek tudnak lenni a marryoke video felvételek is amit a videós csapat készít, én pedig segítek hogy ez minél jobban összejöjjön. Elképesztő milyen rejtett tehetségek bújnak ilyenkor elő! A végeredmény pedig “öröm és bódottá”, és nagy vigyor az arcokon ! 🙂

Mindenki a játékokra van “ráparázva”, de a titok inkább a jó groove, igazából a forgatókönyv megírásában , illetve annak rugalmas betartásában van.
Hiszen a “ A time, az nem egy magazin!” 🙂

 

– Írj le kérlek 1-2 emlékezetes pillanatot ami esküvőn történt.

Maguk az esküvők egy- egy kis szívecske pecsét a lelkemen, mert ha a pár “jelen van”, akkor tényleg elrepül az angyal.
Szertartásvezetőként az egymásnak írt fogadalmak mind ilyen pillanatok.
De a bakik is emlékezetesek, amiket legtöbbször a természet intéz, de nekünk kell korrigálni.
Vicces volt amikor a még alá nem írt házassági lapot a Dunából halásztuk ki együtt, hangosan nevetve, drukkolva, vagy amikor elment az áram mert akkora vihar volt! 🙂

– Kedvenc esküvő helyszíned? Van olyan még ahová nagyon szeretnél eljutni?

Minden helyszín kedvenc ahol lehet hangosan bulizni, szólhat a zene, finoman, gondosan elkészített az étel, és mosolygós, segítőkész a személyzet. ( És parkolni is lehet 🙂 .

Ceglédbercelen a Kökény és Fia Családi Borászatba mindig szívesen megyek, régi kedvenc, vagy a Deák Udvarház, Fenyőharaszt Kastélyszálló…
Idén egy erdő közepén rendezett bohém esküvő is belopta magát a szívembe, tény, hogy szerencsénk is volt az idővel…

– Úgy tudom énekelsz is, írnál erről pár sort.

Zenekarunk az Elixir Band 7 tagú. 4 főénekessel, hogy minden stílus hiteles legyen, akár mai rap, akár oldies, és a vokálok is megszólalnak.
Többnyire külföldön dolgozunk, hajókon, stílust tekintve igényes tánczene.
A repertoárunk nagy, és folyamatosan bővül, hiszen a régi slágerektől kezdve , a petőfi rádión nevelkedett fiatalság kedvencei is megtalálhatóak. Mivel mi magunk is szeretjük a latin zenét, ezért szívesen tanuljuk meg ezeket a dalokat is.
Itthon ha időnk engedi, céges rendezvényeken, kétnyelvű esküvőkön lépünk fel.

– Mit üzennél a pároknak? Egy jó tanács…

Nehéz egyet mondani… 🙂

Bízzanak a gondosan kiválasztott szolgáltatókban, szívleljék meg a jó tanácsaikat!

De a legfontosabb, hogy mindig emlékeztessék magukat, hogy miért szervezik ezt az eseményt! Ez egy családi ünnep, még ha maga a pápa is jön vendégségbe, ez a nap azért van hogy a szerelmet, az összetartozást, egymást, és a két család egyesülését ünnepeljék, tehát ne idegeskedjék át a készülődés heteit sem, tudjanak elengedni dolgokat, és mindig hallgassák meg egymás elképzelését!

barkanyimoni-ceremoniamester.hu

Szabó Adrián Esküvői Fotós