A Legjobb Esküvői Fotózás Helyszínek Budapesten

  1. Várkert Bazár

A Várkert Bazár nagyon szép épület sok jó fotózás lehetőséggel. Kiváló esküvői fotózás helynek tartom, mert itt egy helyen megtalálható a szép lépcsőház, zöld udvar, díszes épület részek… A Várkert Bazár közvetlenül a Budai Vár alatt található, jól megközelíthető, autóval parkolni is lehet. A várral összeköttetésben van, így a fotózás, akár a Várban is könnyedén folytatódhat. Ez a hely még jelenleg ingyenes.

Várkert Bazár

 

2. Városliget – Vajdahunyad Vára

Budapesten ha esküvő fotózás helyszínt kerestek, szinte biztos, hogy a Városliget fog először az eszetekbe jutni. Népszerű hely, köszönhetően annak, hogy itt egy helyen megtalálható több szép épület, tó, nagy zöld park. A Városligetben van a Széchenyi Fürdő is, ez az épület is szép és jó esküvői fotózáshoz. A Városliget központi helye is kedvező, minden irányból jól megközelíthető.

Városligeti esküvői fotó

A Város ligetnél található az Állatkert is, ott is vannak jó helyek esküvői fotók készítésére. pl. ott van a műemlék védelem alatt álló körhinta, ha szeretitek az egyedi fotókat. Természetesen ez fizetős.

(A fotó a pestbuda oldalról származik.)

3. Kopaszi Gát

A Kopaszi Gát a Rákóczi Híd-nál található, jól megközelíthető. Sok szép zöld rész jellemzi. A Szigeten található bárok és épületek is jók lehetnek 1-1 fotóhoz.

4. Nemzeti Színház

A színház épülete és a mellette található sétáló rész kiváló esküvői fotózáshoz. A parkolás a környéken nem egyszerű.

5. Margit Sziget

A sziget jól megközelíthető autóval és tömeg közlekedve is. A szigeten van templom rom ami jó  a fotózáshoz, sok nagy fa, ami árnyékot ad és ott van a Japán kert is.

Ezek a fotózás helyszínek szinte mind ingyenesek. Sokszor előfordul, hogy nagy rendezvény (gyereknap, borfesztivál…) van valamelyiken, erre előre célszerű felkészülni, mert ilyenkor ugrálóvárakkal, sátrakkal van tele minden.

A pároknak akiket fényképezek, azt szoktam javasolni, hogy a beállított fotózás legyen másik napon, mert akkor akár messzebbre is elmehetünk, egy szép városba, vagy hegyvidékre… kinek mi tetszik a legjobban. Természetesen ha másik napon van a beállított fotózás, akkor nyugodt körülmények között készülnek el a szép fotók.

Szabó Adrián Esküvői Fotós