Kezdőlap

Home/Kezdőlap

eskuvoi_fotos_AdrianFotoSzabó Adrián Esküvői Fotós

Az esküvői fotó örök emlék, az esküvő életünk fontos mérföldköve!

Házas emberként tudom, hogy milyen fontos ez a nap, ezért ha felkértek a fotózásra, akkor szeretném az esküvőtöket a legmagasabb színvonalon, professzionális minőségben, esküvői képek formájában megörökíteni. Egy esküvő fotózáson a hagyományos fotókon át a legtrendibb beállításokig készítek képeket, de természetesen mindig szem előtt tartva a kéréseiteket a Ti egyéniségeteket. Az esküvői képeimen fotó riport szerűen megörökítem a nap hangulatát és az érzéseiteket. Beállított vagy kreatív esküvői fotóimon pedig lehetőségetek lesz a legjobb oldalatokat mutatni. Ezeket a képeket még sok év múlva is Örömmel fogjátok nézni! Képeim minőségére sok éves fotós tapasztalatom a garancia. Weboldalamon az esküvői fotó galériában találjátok a referencia fotóimat, hogy a képek alapján könnyű legyen eldönteni engem szeretnétek-e az esküvői fotósotoknak. Mivel minden esküvő másmilyen ezért mindenkinek egyedi fotózás árat tudok adni az igényeinek megfelelően, árat az árajánlatkérés oldalon tudtok tőlem kérni. A korrigált kész fotókat Pendrivon, vagy Interneten átküldve tudom átadni, de lehetőség van fotókönyv vagy Fine Art Album rendelésére is. Slideshow oldalamon betekintést nyerhettek egy – egy esküvőbe elejétől a végéig és láthatjátok, hogy milyen zenés esküvői slideshowt készítek. Esküvő fotózással kapcsolatban hasznos információkat olvashattok az oldalamon és érdekes cikkeket a fotós blogban.

Miért válassz engem az esküvői fotósodnak:

Esküvői fotósként évente sok esküvőt fényképezek, már több mint 100 esküvőt fotóztam, ezért már kellő tapasztalattal rendelkezem, hogy megörökítsem az esküvőtöket. Folyamatosan képzem magam, hogy egyre jobb esküvői fotókat tudjak készíteni és követem az aktuális trendeket is. Hiszek abban, hogy a jó esküvői kép örök emlék, de bárki nem képes azt a fotót elkészíteni! Törekszem arra, hogy meglévő esküvői tudásommal – tapasztalatommal az esküvőtöket segítsem. Sok éve fényképezek már esküvőket, de az esküvő fotózás szeretetem – lelkesedésem töretlen, a párok akiket eddig fényképeztem igazolni tudják.

Az emberi tényező:

Fontosnak tartom a személyes találkozót, ha van rá mód, de a szakmai tudást majd csak az esküvő napján és a kész esküvői fotók, vagy fotókönyv átvételekor fogjátok igazán észrevenni. Az esküvőn mindenhol ott leszek, de nem viszem túlzásba. Egy egész napot fogunk együtt tölteni, bízzatok az emberi tényezőmben!

Csak egy esküvőtök lesz, de a fotókat egy életen át fogjátok nézni, ezért nem mindegy, hogy ki lesz az esküvői fotós!

Az esküvői fotó:

A weboldalamon található összes esküvői kép az utólagos munkának köszönhetően néz ki úgy ahogy látható. Az esküvői képeket többféle korrekció és retusálás után adom át! A retusálás az esküvői fotóknál a környezet és a bőr széppé tételét jelenti. Bármilyen drága is egy fényképezőgép, nem képes a megfelelő esküvői fotó minőséget elkészíteni, ezért ezek a kidolgozási műveletek nagyon fontosak a képeken.

Aktuális kedvenc képeim:

TOVÁBBI ESKÜVŐI FOTÓIM

Teljes esküvői galériák: