Esküvő Helyszínek

Home/Fotós hírek/Esküvő Helyszínek

Esküvő Helyszínek

Esküvői Helyszínek Budapest Környezetében

Ha esküvő helyszínt kerestek, akkor érdemes olyan helyet választani, ahol már sok éve esküvőznek, mert ezek a helyek felkészültek a sok ember minőségi kiszolgálására, van kellően képzett személyzetük és a helyszín is esküvőre van kialakítva.

Az esküvői helyszín keresésének főbb szabályai:

  • Amennyire csak a lehetőségek engedik az esküvő helyszíne a násznép nagyobb részéhez legyen közel. Kivétel, ha kimondottan egy messzi helyre szeretnétek vinni az esküvőt, mert beleszerettetek egy helybe, vagy egy környezetbe. Amennyiben a násznép nagyon messze van, pl. a menyasszony rokonsága Debreceni, a vőlegény rokonsága pedig Győri, akkor megoldás lehet egy köztes hely, ami mind a két rokonságtól nagyjából ugyan olyan távolságra van.
  • Ha sok gyerekre lehet számítani, akkor szükséges lehet külön játszó rész, udvar a gyerekeknek. Kelleni fog egy szoba a pelenkázáshoz és majd este az alváshoz. Szerencsés az esküvős hely választás, ha lehet szobákat bérelni.
  • Ha messziről jön a násznép, akkor célszerű olyan helyet választani ahol van kellő mennyiségű szoba az elszállásolásukra. Ma már sok ilyen esküvő helyszín van. Népszerűek azok a helyek ahol van wellness lehetőség is.
  • A parkolás. Az esküvői helyszín megközelítése és hogy mennyi autó tud leparkolni az is fontos szempont.
  • Ha nyáron lesz az esküvő a nagy melegben, akkor nagyon fontos, hogy jó erős légkondicionálóval legyen felszerelve a hely, mert a sok ember által kibocsájtott hőt, nem tudja akár mi lehűteni. Ha túl nagy a meleg a teremben, akkor tönkre is mehet az esküvő eti része.
  • Az esküvő helyszín egy légtérből kell álljon, nem jó ha több terembe van szétszórva a násznép.
  • Fotózás szempontjából a világos (fehér) fal a megfelelő és fontos, hogy a teremben legyen kellő mennyiségű és minőségű fény, esetleg osztható legyen a terem világítása.

Közkedvelt esküvő helyek ahol már fényképeztem:

Barabás Villa Budapest, Petneházi Huszárcsárda, Petneházi Club Hotel, Nádas Pihenőpark Inárcs, Columbus Hajó, Gellért Hotel, Lázár Lovaspark, Alfa Art Hotel, Dunaharaszti Rendezvényház, Barabás Villa, Cafe Ponyvaregény, Széchenyi Kertvendéglő…

Kicsit távolabb: Bodrogi Kuria Wellness Hotel Inárcs, Bagolyvár Inárcs, Fenyvespark Nógrád, Visegrád Sirály Étterem…

Ha tetszett amit írtam, akkor kérj árajánlatot most:

Szabó Adrián Esküvő fotós

 

By |2017. február 15.|Fotós hírek| Esküvő Helyszínek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

About the Author: