Rólam mondták

Home/Esküvő Fotó/Rólam mondták

 

 

“Adriánnal egy ismerős folytán találkoztunk, és nem győzök elégszer hálát adni a sorsnak ezért a véletlenért. Adrián végtelenül türelmes volt velünk az előkészületektől egészen a kreatív fotózásig, még a legváratlanabb eseményeknél is. Képei tökéletesen visszaadják azt a felhőtlen boldogságot, amit aznap éreztünk, és ez az érzés jár át minden alkalommal, amikor az albumot lapozgatjuk. Még ha némely történésnél személyesen nem is lehettünk jelen a program okán, különleges képessége, hogy meglássa azokat a pillanatokat, amiket évek múltán is emlegetni fognak a vendégek, hozzájárult ahhoz, hogy úgy érezzük, mintha mi magunk is ott lettünk volna.
Az egyik legjobb döntésünk volt, hogy őt választottuk, bizalommal ajánljuk minden házasodni készülő párnak!”
Andi és Dávid”

———————————–

eskuvo-adrianfoto_anett-peter-95x143 “Kedves Adrián! Az esküvői fotós felkutatása volt a leghosszabb idő az esküvőszervezésünk közepette. Rengeteg portfóliót végignéztünk az interneten, de egyik sem fogott meg minket igazán. Amikor ráleltünk a weblapodra, és végiglapozgattuk a képeket, tudtuk, hogy Te kellesz nekünk. A színek, a beállítások, az egész légkör, ami a fotókat körüllengte, mind-mind azt súgták, hogy megtaláltunk. És nem csalódtunk. Határozott, profi fellépésed, átgondolt koncepcióid már a nagy napunk délelőttjén meggyőzött minket, hogy egész nap nyugodtan hagyatkozzunk Rád. A páros fotózáskor lényegre törő voltál, nem bonyolítottad túl a beállításokat, és – mint utólag a képeken is látszik- személyiségünknek megfelelő konfigurációkat javasoltál.  A képek egyszerűen csodálatosak lettek, az egész család a rajongóddá vált. Ha újra választanánk fotóst, akkor sem döntenénk másképp. Nagyon köszönjük Neked ezt a csodaszép emléket.
Anett és Péter”

———————————–

eskuvo-adrianfoto_anna-tamas-95x143“Adriánt egy esküvői kiállításon ismertük meg és mi éppen fényképészt kerestünk a nagy napunkra. Segítőkész és kedves volt az elejétől fogva, ott látva korábbi fotóit meg is bíztuk az esküvői fotózásra. Az esküvőnk előtti hónapban a jegyesfotózás alkalmával jobban megismerkedtünk, ez hasznos volt az esküvőre nézve. A fotózásunk nagyon jól sikerült, Adrián rengeteg színes ötlettel állt elő. Végig oldott volt a légkör, így valóban természetesre sikerültek a fényképek. Öröm visszanézni ezekre a képekre, a jövőben is szívesen keressük fel Adriánt, amint fotózásról esik szó.
Nagyon köszönjük!
Anna és Tamás”

———————————–

 

Eskuvo-AdrianFoto_Livia-Attila“Végignéztük a képeket, nagyon köszönjük, nagyon szuperek lettek!
Örülünk, hogy veled dolgoztunk, szép pillanatokat örökítettél meg nekünk 🙂
Sok örömöt és sikert kívánunk a további munkáidhoz is!
Radnóiék :)”

———————————–

Eskuvo-AdrianFoto_Mirjana-Gergo“Szia Adrián!

Az album tegnap megérkezett, ma pedig megnéztük a slideshowt, és csodálatos lett mindkettő!!! Gyönyörűek a fotók, nagyon jól elkaptad a pillanatokat,  eszméletlenül jó a kivitelezés, egyszerűen minden fantasztikus!

Ajánlani fogunk minden ismerősünknek!

Még egyszer nagyon köszönjük a munkádat! 🙂

Üdv.: Miri & Geri

———————————–

“Nagyon szépek lettek a képek, köszönjük! Profi kompozíciók, témák, gyönyörűen elkapott pillanatok, szimmetria. Külön szeretném kiemelni a fotózás alatt a hatékonyságot, célratörő kommunikációt!

Ha lesz még családi esemény, gyerekfotózás, stb. szeretnénk majd megkeresni, hogy hasonló színvonalban örökítsük meg a fontos pillanatainkat.
Ahogy a kiváló szakemberek kontaktja is aranyat ér, engedd meg, hogy ajánljunk másoknak is, ha az ismeretségi körünkben szükség lesz egy jó fotós munkájára!

Anna és Gergő”

———————————–

Adrian_eskuvo_Foto_AG“Megnéztük a képeket és a slideshowt is. Mindkettőnknek nagyon tetszenek! Igazán szuper lett! Végignézve feljött egy csomó emlékfoszlány. 🙂 Tényleg nagyon jók! Még egyszer nagyon köszönjük a fotózást! A következő ilyen komolyabb fotós eseménynél mindenképpen keresünk!

Anna és Gergő”

———————————-

AdrianFoto_Szilvi-Gergo“Kedves Adrián! Köszönjük még egyszer a gyönyörű képeket és a sok türelmet, ami egy izgatott menyasszonyhoz kellet! Megkönnyeztem, mikor tegnap megnéztük őket. Biztos vagyok benne, hogy a család is nagyon elégedett lesz és kedvére válogathat. Köszönjük!Szilvi és Gergő”

———————————-

AdrianFoto“Nagyon szépen köszönjük még egyszer a munkátokat! Nem tudunk betelni a képekkel, nagyon jók lettek. A slideshow is remek lett, ma már azt is többször megnéztük. 🙂
Életünk nagy napját felejthetetlenné tettétek, ezért hálásak vagyunk!
Köszönettel: Barbi és Robi”