Jegyes fotó

Home/Esküvő Fotó/Jegyes fotó

Jegyes fotózás / e-session:

Fényképezés 1-2 óra időtartamban, kb. 50 db válogatott korrigált kép interneten átküldve.

Miért jó a jegyes fotó?

A jegyes fotózáson készült kép rákerülhet a meghívóra, lehet dísze az esküvői asztalnak (pausz papírra nyomtatva, hengerbe formázva, középen egy gyertyával) és lehet belőle köszönő ajándék is (hűtőmágnes). A jegyes fotózás alatt megismerjük egymást és az esküvő napján már sokkal gördülékenyebben megy minden. Ha Ti egy kicsit nehezebben oldódtok, vagy nem szeretitek ha fényképeznek, akkor feltétlenül ajánlott az esküvő előtti fotózás, amely akár gyakorlásnak is jó. Egy jegyes fotózás alatt felmérhetitek, hogy mennyi idő kell a képek elkészítésére, ez segíthet, hogy az esküvő napján (ami izgalmakkal telibb) hogy osszátok be az időt.

Általában azt javaslom, hogy a jegyes fotók másik helyszínen készüljenek, mint az esküvői képek, de néha, ha problémásnak gondoljuk az esküvői fotózás helyszínt, akkor esetleg a jegyes fotózással egybekötve érdemes lehet azt is felderíteni.

Milyen ruhát vegyetek fel a jegyes fotózásra:

Olyan ruhát célszerű felvenni amiben jól érzitek magatokat és majd büszkén mutatjátok a fényképeket az ismerőseiteknek. Célszerű nagy feliratoktól mentes, inkább homogén színű, de nem világító fehér ruhákat felvenni. A fotózás második felében lehet elegánsabb is a ruha pl. hölgyeknek kisestélyi, mert a jegyes fotózáskor is készülhet több igazán szép kép nem csak az esküvőn.

Mikor készüljenek a jegyes fotók:

A jegyes fotózás az esküvő előtt történik, a fotózáshoz általában a tavaszi időszakot javaslom, lehetőség szerint délután 17:00-tól. A jegyes fotózásnál is nagyon fontos, hogy mikor és hol készülnek a képek. Tavasszal pl. szép virágos a környezet, de szép épületekhez bármikor lehet menni, kivéve ha túl sok a turista. A fotózás helyszínének minden képen célszerű olyan helyet választani ami közel áll hozzátok.

Nem csak az esküvői szerződéssel rendelkező párokkal készítek páros, vagy jegyes fotókat, akár városlátogató pároknak is tudok készíteni minőségi képeket, akár Valentin Nap előtt…

Hogy kapjuk meg a jegyes fotókat?

A jegyes fotókat a fotózás után pár nappal interneten küldöm át, ezzel is gyorsítva, hogy minél hamarabb eljussanak hozzátok a kidolgozott fotók.

Ne maradj le a legjobb esküvői dátumról, kérj árajánlatot most!

Szabó Adrián esküvő fotós