Az Esküvői Fotózás:

Kedves Menyasszony És Vőlegény!

Amennyiben megtetszettek az esküvői képeim – a látásmódom és szeretnétek hogy én legyek a nagy napon az esküvő fotósotok, akkor kérlek vegyétek fel velem a kapcsolatot az árajánlatkérés oldalamon, vagy elérhetőségeimen.

Az esküvő fotózás menete:
Az egész napos esküvő fényképezést javaslom mindenkinek, hiszen így lesz kerek egész a képek által elmesélt történet. Ez a legtöbbször 12-16 órás rendelkezésre állást jelent. Júniustól – szeptemberig szombaton 12 óránál kisebb megbízást nem vállalok.
A fényképezést már a készülődéskor elkezdem, készítek képeket az ékszerekről, a ruháról, a menyasszonyi csokorról és az öltözésről is. Évek múlva amikor már a gyereketeknek mutatjátok a képeket, lehet, hogy jót fogtok derülni rajta, hogy az esküvőtökön milyen ruhában voltatok, milyen cipőt viseltetek, hiszen minden változik és így van ez jól. Ez mind fontos része – emléke az életünknek!

eskuvoi_keszulodes_AdrianFoto

A kreatív esküvői képek:
A kreatív fotók fontos részei az esküvői albumnak, hiszen itt van lehetőségetek a legelőnyösebb oldalatok megmutatására. A kreatív vagy beállított fotóknál törekszem az természetes érzelmekkel teli képek készítésére, de ha vicces képeket is szeretnétek az se gond. A kreatív fotózásnál segítek a megfelelő “pózok” felvételében. A beállított fotózás rendszerint az esküvő napján történik 2-3 órás időtartamban. A kreatív képek készítésére pláne igaz, hogy minél több időt szánunk rá, annál jobb képek készülnek. A kreatív képeket a készülődés után szoktam elkészíteni. Minél több fotózás helyszínünk van, annál jobb, mert így több helyszínen több különböző beállítású képet tudunk készíteni. Nagyon fontos a megfelelő fotózás helyszín kiválasztása.

A megfelelő fotózás helyszín:
– célszerű a lehető legközelebbi helyszínt kiválasztani, hogy ne utazásra menjen el a sok idő
– vannak helyek ahol csak engedéllyel lehet esküvői képeket készíteni, és fizetni is kell az engedélyért, ennek előre utána kell nézni
Fotózáshoz megfelelő helyszín lehet: impozáns épület, kastély, szálloda, arborétum, kikötő, repülőtér, romos épület – gyártelep Budapesten: Kopaszi Gát, Nemzeti Színház, Városliget, Vár, Millenáris Park, Vidámpark, belváros

A esküvői szertartások fotózása:
A polgári és egyházi esküvő szertatás megismételhetetlen, ezért ezeknek a megörökítése kimagasló figyelmet és tudást igényel. A szertartások után készítem el a csoportképeket, mert ekkor könnyen össze lehet állítani a vendégeket a képekhez.

Az esküvői vacsora és lakodalom:
A fotós számára ilyenkor is van téma bőven pl. az esküvői pohárköszöntő, kezdő tánc, esküvői torta felvágása, tánc bemutató vagy éppen amit a vőfély kitalál hogy szórakoztassa a násznépet.

eskuvo-adrianfoto_buli1

Az esküvői képek kidolgozása:
Az esküvő után következik  a munka legnagyobb része, a fotók  kidolgozása. Mivel minden képet “nyers” RAW formátumban rögzítek, ezért csak is kidolgozás után tudom átadni a kész  jpg képeket. A képek mennyiségétől függően a feldolgozásra 2-3 hét szükséges. A beállított képeknél környezet és bőr retusálást is csinálok. Általában egy 100 fős esküvő után 600-1000 képet adok át.

Esküvői film:

Ha “videóst” is szeretnétek az esküvőtökre, akkor az esküvőt akár a legmodernebb technológiával 4K-s kamerával is tudjuk rögzíteni!

Választható szolgáltatások:

  • többkamerás film felvétel
  • felvétel 3D kamerával
  • felvétel 4K kamerával
  • esküvő közvetítése interneten
  • riportok a násznéppel
  • profi hangrögzítés
  • művészi film készítés (nem dokumentarista stílus)

Az esküvő után megkapjátok a teljes esküvői filmet és egy zenés klipet az esküvő legjobb pillanataiból.

Ha szeretnétek, hogy a fotós és a videós összeszokott – rutinos csapatként dolgozzon az esküvőtökön, akkor érdemes minket választanotok.

Szabó Adrián esküvői fotós
adrianeskuvofoto@gmail.com

Tel.: 0670/9426-762