Az esküvői helyszínek

Home/Fotós hírek/Az esküvői helyszínek

Az esküvői helyszínek

Esküvői helyszínek

Az országban egyre több olyan esküvői helyszín – vendéglátó hely van akik kimondottan esküvőkre szakosodtak. Ezek a helyek többnyire régi nagy múltú vendéglátó helyek, olyanok akik haladtak a korral a jelenlegi elvárásoknak megfelelő minőséget tudják nyújtani, de a régi (a szó jó értelmében) vendéglátós hozzáállással. Ezek a helyek többnyire városon kívül esnek, jellemzően egy helyen minden megtalálható, étterem, szállás, kikapcsolódás… Ezeken a helyeken nagy sok esküvő van, éppen ezért nehéz az időpont foglalás, pedig a legtöbb helyen napi több esküvőt is le tudnak bonyolítani. Ezek az éttermek mind rendelkeznek kert helységgel, külső sütési lehetőséggel. A belső termük pedig klimatizált vagy hűvös, a dekoráció pedig minden esetben a legmodernebb, a körasztaloktól a csodás asztaldíszítéseken át a székszoknyáig mindent biztosítanak.

Fotós szemmel nézve is megfelelő helyek, mert világos a fal és a mennyezet, ilyen körülmények között több száz képpel több és szebb fotó készíthető, ezért azt gondolom érdemes ezt a tényezőt is megfontolni az esküvői hely kiválasztásánál.

Direkt nem írok neveket, ugyan már jó pár helyen fotóztam, de lehet még több is ami ilyen adottságokkal rendelkezik, csak éppen még nem jártam ott.

Szabó Adrián esküvői fotós

By |2014. szeptember 2.|Fotós hírek| Az esküvői helyszínek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

About the Author: